top of page

Rozširujeme naše služby o odvetvie retailu!

V UBBE je našim cieľom, aby si každý klient u nás vedel nájsť presne to, čo hľadá, a tak sa neustále rozvíjame a rozširujeme naše služby. Poskytujeme kvalitné personálne služby v rôznych oblastiach a teraz otvárame naše dvere aj svetu módy a retailu!



Hľadáte do svojej maloobchodnej predajne nových kvalifikovaných zamestnancov? Neváhajte kontaktovať našu personálnu agentúru. UBBE má teraz novú posilu s vyše 10 rokov skúseností v oblasti retailu s zameraním na módu. Tvoríme tak tím expertov v obore – ľudí s praxou, ktorí vedia, kde hľadať, koho osloviť a aké vlastnosti si všímať na potenciálnych kandidátoch. Stačí ak nám bližšie špecifikujete pracovnú pozíciu, ktorú by ste chceli obsadiť a my sa už o celý náborový proces postaráme za vás. Vyberieme tých najvhodnejších uchádzačov, z ktorých potom zvolíte toho ideálneho kandidáta pre vás a vašu firmu.


V personalistike platí, že základom úspechu je prehľad v odvetví, do ktorého spadá pracovná pozícia na obsadenie. Práve preto dbáme na kvalifikovanosť a skúsenosť nášho tímu. Odvetvie retailu sa vyznačuje vysokou konkurenciou a rýchlym tempom. Hlavne po období covidu zažil tento sektor expanziu a spolu s ňou sa zvýšili aj požiadavky na nábor, hlavne na manažérske pozície. Pre samotnú firmu môže byť náborový proces náročnou záležitosťou. Jedná sa o oblasť s vysokou fluktuáciou, zamestnanci sa často striedajú a keď sa HR oddelenie musí okrem interných záležitostí a aktuálnych zamestnancov starať aj o vyhľadávanie nových posíl, tak nemá toľko času na využitie všetkých možných ciest k náboru.


Tu prichádzajú na pomoc naše služby. Náborový proces je našou špecializáciou, preto si môžeme dovoliť pristupovať ku zamestnancom individuálne, poriadne si ich preveriť a namotivovať na pracovnú pozíciu. Našu prácu robíme rýchlo a efektívne – vďaka kontaktom a skúsenostiam v odvetví vieme správne nastaviť svoje stratégie. Nielenže vytvoríme kvalitný inzerát, ale využijeme komplexné vyhľadávanie a oslovovanie, zdieľanie ponuky na vhodných platformách ako aj osobný kontakt s uchádzačmi.


Zameriavame sa na rôzne druhy pracovných pozícií z oblasti retailu. Vybudujeme váš retail store tím, vrátane obsadenia rolí, ktoré vyžadujú odbornú špecializáciu v oblasti a manažérskych pozícii. Máme skúsenosti s obsadzovaním zamestnancov ako operation managers, visual merchandisers, asistenta/ky predaja a nájdeme vám vhodných kandidátov aj na pozície product manager, department manager, store manager alebo do regionálneho tímu RFID.


Chcete sa dozvedieť viac o tom, ako fungujú a koľko stoja naše služby? Viac informácií nájdete tu.


19 views0 comments
bottom of page